Tillbyggnad, ombyggnation och renovering

Funderar du på att renovera, bygga om eller bygga till? Vi utför renoveringar, om- och tillbyggnationer i större delen av sydöstra Småland. Alltifrån småreparationer till totalrenovering och helentreprenad. Vid tillbyggnader eller större förändringar hjälper vi självklart till med pappersexersic kopplat till bygglov, planritningar och rotavdrag. Vi har lång erfarenhet av renoveringsprojekt till både privatpersoner och företag. Hör av dig med dina byggplaner!

Tillbyggnad

Vi har lång erfarenhet av att bygga ut och bygga till åt privatpersoner och företag. Oavsett om det gäller ett extra gästrum, ett extra våningsplan, nytt garage, en balkong, bastu eller ett poolhus så kan vi hjälpa dig. Vi lägger stor vikt vid tydlighet i offerten så att du vet vad du köper och vi vet vad vi ska bygga. Vi lämnar alltid kvalitetsintyg och garantier på våra utförda jobb och har alla försäkringar som krävs.

Lokal- och butiksanpassning

Funderar ni på att göra lokalanpassning? Vi hjälper er med alltifrån projektering till slutbesiktning och samordnar hela projektet med installatörer och målare m.m. Allt för att din lokalanpassning skall bli så bekväm som möjligt för dig som kund. Hör av dig med dina ideér så hittar vi den perfekta och mest kostnadseffektiva anpassningen.

Ombyggnation och renovering

Planeringsfasen vid ombyggnation är en väldigt viktig del. Vi hjälper dig med eventuella byggnadsritningar, materialspecifikationer och bygglovshandlingar. Vi har lång erfarenhet av att bygga om och renovera villor, lägenheter och andra fastigheter. Hos oss är du i trygga händer. Kvalitet och hållbarhet genom hela processen!

En smart investering

Ny planlösning, nytt nytt golv, nytt badrum eller nya förrådsutrymmen. Oavsett om du gör en tillbyggnad eller renoverar delar av hemmet så höjer det marknadsvärdet. Välkommen till oss när du ska bygga om eller bygga till!

Energieffektiva isoleringslösningar

Vi erbjuder energieffektiva isoleringslösningar vid både nybyggnation, tillbyggnad och renovering. Lång erfarenhet och bred kompetens.

Hör av dig för en kostnadsfri offert!