Kök och badrum

Under många år har vi samlat på oss ovärderlig erfarenhet och kompetens inom kök och badrum. Alltifrån renovering och utbyggnad till att bygga helt från grunden. Låt oss ta hand om ditt nästa byggprojekt. Vi är gärna med dig redan på idé- och planeringsstadiet!

Renovera köket

Vi hjälper dig med din köksrenovering – från idé till färdigt kök. Att renovera kök medför mängder med beslut och ibland är det svårt att hitta rätt i balansen mellan utseende och funktionalitet. Vi har många års erfarenhet av att bygga och renovera kök och hjälper dig gärna i valet av material och vitvaror. Hos oss kan du känna dig trygg under hela processen!

En helhetstjänst

Vi erbjuder en helhetstjänst och samordnar alla insatser så att du inte behöver tänka på att kontakta flera leverantörer eller entreprenörer. Det spelar inte heller någon roll om det är en stor eller liten renovering. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert! Lägg till: målare, plattsättare, VVS, el.

Badrumsrenovering

Behöver du en enklare badrumsrenovering eller ett större designprojekt med skräddarsydda lösningar? Vi har lång erfarenhet och många referenscase som du kan låta dig inspireras av. Vi samordnar alla hantverkare och samfakturerar så att du slipper ha flera kontaktpersoner. Från VVS och plattsättning till målning, bilning och finsnickeri. Utifrån dina önskemål och din budget kan vi hjälpa till med val av material och inredning. Kontakta oss för gratis offert!

Att tänka på vid badrumsrenovering

Badrumsrenovering är ett komplext arbete som kräver skickliga hantverkare och måste utföras enligt särskilda normer. I vissa delar dessutom av särskilt certifierad personal. Vi har den spetskompetens och erfarenhet som krävs. Självklart tar vi fullt ansvar och lämnar garanti på allt arbete som vi utför. Hos oss kan du känna dig trygg!

Hör av dig för en kostnadsfri offert!