Jobba hos oss

SYDOSTBYGG
Kostnadsfri offertOm oss

Jobba som snickare i Kalmar, Nybro, Uppvidinge och Öland

Att arbeta som snickare hos Sydostbygg innebär att du blir en del av ett team där kvalitet, trygghet och ansvar inte bara är ledord, utan en del av vardagen. Vi är ett företag med djupa rötter i sydöstra Småland, känt för vårt engagemang och vår förmåga att leverera resultat som överträffar kundens förväntningar.
Vi är ett expansivt byggföretag med dedikerade medarbetare. Alla med gedigen erfarenhet inom projektledning och byggnation, vilket skapar en miljö där du som snickare har möjlighet att växa och utvecklas.

Skicka in din ansökan till oss

Sydostbygg är ett företag som växer snabbt, vi söker därför alltid engagerade snickare som vill göra oss sällskap på vår utvecklingsresa.

Alltid kostnadsfri offert för takrenoveringar!

Välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med att förverkliga dina planer för ditt hus. Vi hjälper dig hela vägen från planeringen av takbytet till slutbesiktningen. Hör av dig till oss på Sydostbygg för en kostnadsfri offert.

Arbeta som snickare för Sydostbygg

Utvecklingsmöjligheter

Hos oss får du chansen att arbeta på en variation av projekt, från mindre renoveringar till storskaliga entreprenader. Detta ger dig en unik möjlighet att kontinuerligt utveckla dina färdigheter och din kompetens inom olika områden av byggbranschen.

Nära samarbete och teamkänsla

Vi värdesätter samarbete högt och du kommer att arbeta nära andra yrkesgrupper såsom elektriker, VVS/rörmokare, målare, plåtslagare och markentreprenörer. Detta främjar en stark teamkänsla och möjlighet till yrkesmässig utveckling genom kunskapsutbyte.

Kvalitets- och miljömedvetenhet

Att vara en del av Sydostbygg innebär också att bidra till hållbarhet och kvalitet i varje steg av byggprocessen. Vi följer noggrant utformade kvalitets- och miljöledningssystem som säkerställer att alla projekt lever upp till höga branschstandarder och miljökrav.

Trygghet & ansvar

Som anställd hos oss kommer du att arbeta för ett företag som tar sitt ansvar på allvar, både gentemot kunder och medarbetare. Vi strävar efter att skapa en trygg arbetsmiljö där alla känner sig värderade och delaktiga.

I Sydostbygg erbjuder vi mer än bara ett jobb; vi erbjuder en karriär där du som snickare kan vara med och forma framtidens byggprojekt, med fokus på hållbarhet, kvalitet och kundnöjdhet. Välkommen att växa tillsammans med oss.

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Hör av dig med frågor och funderingar kopplat till ditt nästa byggprojekt. Vi gör alltifrån renoveringar, fönster- och takbyten till stora ombyggnationer och nybyggen. 

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Bockbergs väg 12
394 77 Kalmar

070 - 880 33 16

jonatan@sydostbygg.se