Kök

SYDOSTBYGG
Kostnadsfri offertOm oss

Nytt kök & köksrenovering i Kalmar, Nybro, Uppvidinge & Öland

Under många år har vi samlat på oss ovärderlig erfarenhet och kompetens inom kök. Vi gör alltifrån renovering och utbyggnad till att bygga ditt kök helt från grunden. Låt oss ta hand om ditt nästa byggprojekt. Vi är gärna med dig redan på idé- och planeringsstadiet!

 

Vi finns med under hela din köksrenovering

Att renovera kök medför mängder med beslut och ibland är det svårt att hitta rätt i balansen mellan utseende och funktionalitet. Vi har många års erfarenhet av att bygga och renovera kök och hjälper dig gärna i valet av material och vitvaror. Hos oss kan du känna dig trygg under hela processen!

 

Fördelarna med att renovera upp köket

Köket anses ofta vara husets hjärta, och en modernisering här kan avsevärt höja fastighetens marknadsvärde. En renovering erbjuder även chansen att förbättra kökets användbarhet genom att anpassa layouten och inkludera moderna bekvämligheter som underlättar matlagning och socialt umgänge. Dessutom kan energieffektiviteten förbättras genom installation av energisnåla vitvaror och bättre isolering, vilket leder till minskade driftkostnader på lång sikt. Utöver det praktiska bidrar ett nyrenoverat kök till en förnyad känsla av trivsel och stil i hemmet, vilket gör köket till en inbjudande plats för både familj och vänner. 

 

Vi erbjuder en helhetstjänst

Vi erbjuder en helhetstjänst och samordnar alla insatser så att du inte behöver tänka på att kontakta flera leverantörer eller entreprenörer. Det spelar inte heller någon roll om det är en stor eller liten renovering.

Alltid kostnadsfri offert för takrenoveringar!

Välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med att förverkliga dina planer för ditt hus. Vi hjälper dig hela vägen från planeringen av takbytet till slutbesiktningen. Hör av dig till oss på Sydostbygg för en kostnadsfri offert.

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Hör av dig med frågor och funderingar kopplat till ditt nästa byggprojekt. Vi gör alltifrån renoveringar, fönster- och takbyten till stora ombyggnationer och nybyggen. 

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Bockbergs väg 12
394 77 Kalmar

070 - 880 33 16

jonatan@sydostbygg.se