Snickeri

SYDOSTBYGG
Kostnadsfri offertOm oss

Din snickare i Kalmar, Nybro, Uppvidinge & Öland

Välkommen till Sydostbygg! Vi är din lokala snickare i Kalmar, Nybro, Uppvidinge & Öland. Vårt fokus ligger på dina behov, för att skapa högkvalitativa och långvariga resultat som du är nöjd med. Med ett team av engagerade och erfarna snickare är vi redo att bygga ditt drömhus eller utföra enklare insatser som renovering eller fönsterbyte. Vi arbetar mot privatpersoner såväl som företag och offentliga sektorn. 

 

Välj våra snickare för ditt byggprojekt

Välkommen till Sydostbygg, ditt pålitliga val för byggprojekt i Kalmar, Nybro, Uppvidinge & Öland. Med en stark grund i kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet erbjuder vi en service som står ut i branschen. Vi erbjuder en helhetstjänst och samordnar alla insatser så att du inte behöver tänka på att kontakta flera leverantörer eller entreprenörer. Det spelar inte någon roll om det är ett stort eller litet projekt.

 

Engagerade och erfarna snickare

Vårt team består av snickare med djupgående kunskap och erfarenhet inom bygg- och projektledning.

 

Hållbarhet och kvalitet

Vi prioriterar miljövänliga material och metoder för att minimera miljöpåverkan och säkerställa högsta möjliga kvalitet på våra byggprojekt.

 

Noggrant utvalda underentreprenörer

Vi samarbetar endast med pålitliga underentreprenörer och leverantörer, vilket garanterar trygghet och hög servicenivå genom hela projektet.

 

Transparent kommunikation

En öppen och ärlig dialog med våra kunder är central för oss, vilket innebär att du som kund alltid är väl informerad om projektets framsteg.

Alltid kostnadsfri offert för takrenoveringar!

Välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med att förverkliga dina planer för ditt hus. Vi hjälper dig hela vägen från planeringen av takbytet till slutbesiktningen. Hör av dig till oss på Sydostbygg för en kostnadsfri offert.

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Hör av dig med frågor och funderingar kopplat till ditt nästa byggprojekt. Vi gör alltifrån renoveringar, fönster- och takbyten till stora ombyggnationer och nybyggen. 

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Bockbergs väg 12
394 77 Kalmar

070 - 880 33 16

jonatan@sydostbygg.se