Husmontering

LÖSVIRKESHUS
Kostnadsfri offertOm oss

Husmontering och lösvirkeshus i Kalmar, Nybro, Uppvidinge & Öland

Vi bygger ditt nya drömhus! Tillsammans med dig som kund och arkitekten ser vi till att ni får det hus ni drömmer om. Vi jobbar med erfarna underentreprenörer och kreativa arkitekter i alla våra projekt. Med Sydostbygg får ni en trygg partner genom hela processen. Vi monterar även prefabricerade hus i trä och betong. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert.

 

Vi bygger åt privatpersoner, företag och offentlig sektor

Din byggpartner oavsett projekt! Vi bygger åt privatpersoner, företag och kommuner. Läs mer om våra tidigare projekt. Lång erfarenhet av större projekt såsom vårdcentral, flerfamiljshus, industrilokaler och kontorshotell och stålhallar. Funderar ditt företag på omfattande renovering eller nyproduktion i större skala? Tveka inte på att kontakta oss på Sydostbygg – vi har kunskapen och engagemanget som ni söker.

 

Fördelar med lösvirkeshus

Lösvirkeshus, även kända som traditionellt timrade hus, erbjuder flera fördelar som gör dem till ett attraktivt val för många husbyggare. Lösvirkeshus kombinerar designflexibilitet med hög kvalitet, möjliggörande skräddarsydda hem anpassade till individuella livsstilar. Denna byggmetod erbjuder noggrann kvalitetskontroll och anpassningsbar energieffektivitet, vilket minskar driftkostnader. 

Trä är ett hållbart material som bidrar till husets långvarighet och ger en unik, naturlig estetik. Genom att välja lösvirkeshus får du ett personligt, hållbart och kostnadseffektivt hem med en distinkt karaktär.

Alltid kostnadsfri offert för takrenoveringar!

Välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med att förverkliga dina planer för ditt hus. Vi hjälper dig hela vägen från planeringen av takbytet till slutbesiktningen. Hör av dig till oss på Sydostbygg för en kostnadsfri offert.

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Hör av dig med frågor och funderingar kopplat till ditt nästa byggprojekt. Vi gör alltifrån renoveringar, fönster- och takbyten till stora ombyggnationer och nybyggen. 

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Bockbergs väg 12
394 77 Kalmar

070 - 880 33 16

jonatan@sydostbygg.se