Nybyggnation

NYPRODUKTION
Kostnadsfri offertOm oss

Vi bygger ditt drömhus i Kalmar, Nybro, Uppvidinge & Öland

Ett husbygge är ett stort och ofta livsavgörande beslut. Därför är det viktigt med en stabil och erfaren byggpartner som har ett transparent arbetssätt. Vi är med dig genom hela processen från ritning till nyckelfärdigt hus. Vi bygger åt privatpersoner, företag och offentlig sektor. Din byggentreprenör i sydöstra Småland. Från idé till förverkligad dröm!

 

Anlita oss för ditt husbygge

Vi på Sydostbygg har stor erfarenhet och engagemang, vilket säkerställer ett kvalitativt och hållbart slutresultat som når dina förväntningar. Med ett personligt engagemang guidar de dig genom hela processen, från design till färdigställande, och erbjuder en helhetstjänst som effektiviserar byggprocessen. Vi ger dig ett vackert och energieffektivt hem, som också bidrar till lägre driftskostnader över tid.

 

Totalentreprenad – vi hjälper dig med allt

Vi har arbetat upp ett färdigt koncept med alltifrån grävning och schakt till elektriker, rörmokare, målare och mattläggare. Allt för att det ska bli så kostnadseffektivt och smidigt som möjligt för dig som beställare. Förutom nybyggnation av hus så bygger vi fritidshus, attefallshus, växthus, lekstuga, garage och carport. Hör av dig så berättar vi mer!

Alltid kostnadsfri offert för takrenoveringar!

Välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med att förverkliga dina planer för ditt hus. Vi hjälper dig hela vägen från planeringen av takbytet till slutbesiktningen. Hör av dig till oss på Sydostbygg för en kostnadsfri offert.

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Hör av dig med frågor och funderingar kopplat till ditt nästa byggprojekt. Vi gör alltifrån renoveringar, fönster- och takbyten till stora ombyggnationer och nybyggen. 

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Bockbergs väg 12
394 77 Kalmar

070 - 880 33 16

jonatan@sydostbygg.se