Takrenoveringar

TAKBYTE
Kostnadsfri offertOm oss

Takläggare i Kalmar, Nybro, Uppvidinge & Öland

Vi utför kompletta takläggningar och takrenoveringar av tegeltak, plåttak och papptak åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter. Vi börjar alltid med att göra en besiktning av befintligt tak för att se vilka behoven är. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens.

Låt våra takläggare göra ditt takbyte!

Vi har mångårig erfarenhet av byte av tegeltak och plåttak. I samband med takbytet passar vi även på att göra en inventering där vi ser över råspont, nockbrädor och vindskivor. Om det behövs byter vi ut det som är dåligt så att det nya taket får de bästa möjliga förutsättningarna.

Riskerna med ett dåligt tak

Ett trasigt eller dåligt isolerat tak kan orsaka skador och leda till fuktskador, översvämning och ojämn temperatur inomhus. Vi kontrollerar, byter och renoverar hela eller delar av ditt tak. Vi har lång erfarenhet av att byta tak och ser till att jobbet utförs på korrekt sätt.

Alltid kostnadsfri offert för takrenoveringar!

Välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med att förverkliga dina planer för ditt hus. Vi hjälper dig hela vägen från planeringen av takbytet till slutbesiktningen. Hör av dig till oss på Sydostbygg för en kostnadsfri offert.

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Hör av dig med frågor och funderingar kopplat till ditt nästa byggprojekt. Vi gör alltifrån renoveringar, fönster- och takbyten till stora ombyggnationer och nybyggen. 

Din totalentreprenör
i kalmar, nybro, uppvidinge och Öland

Bockbergs väg 12
394 77 Kalmar

070 - 880 33 16

jonatan@sydostbygg.se